Aktuellt

Annons

Annons
häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Kalender för Blekinge

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • NM-uttagningar i hoppning och distansritt
  13 jun 2024 15:39 Sommaren 2024 bjuder på mer än bara OS. Förutom flera VM och EM i ridsportens olika grenar arrangeras också Nordisk-Baltiska mästerskap. Nu är det klart vilka ryttare som representerar Sverige i hoppning och distansritt.
 • Ridsporten välkomnar ny hästutredning
  13 jun 2024 15:35 Idag meddelade regeringen att de tillsätter en utredning som bland annat ska se över möjligheterna att tillgängliggöra hästsport för fler barn och unga.
 • Hej-vecka höjdare hos Bodens Ridklubb
  12 jun 2024 20:22 Bodens Ridklubbs ungdomssektion är hejare på trygghet och vann ridsportens trygghetspris förra året. Under en Hej-vecka i juni satte satsningen prägel på hela klubben.
 • Svenska ryttarna till Rotterdam
  12 jun 2024 14:24 Midsommarhelgen bjuder traditionsenligt på dubbla, femstjärniga nationstävlingar i hoppning och dressyr i Rotterdam, Nederländerna. Sverige skickar två starka lag.
 • Seminarium om hästars välfärd och människors trygghet
  12 jun 2024 11:00 Välkommen på frukostseminarium om människors trygghet och hästars välfärd i samband med tävlingen Longines Global Champions Tour (LGCT) på Stockholms stadion 28 juni.

RF -SISU Blekinge

 • Utökat anläggningsstöd 2024
  13 jun 2024 16:51 Har din förening en idé som kan förbättra er anläggning eller idrottsmiljö? Utökade medel och sökperioder under 2024 ger nu nya möjligheter att kunna förverkliga er idé.
 • Inspirerande workshop kring ungdomsinflytande
  10 jun 2024 19:37 I slutet av maj genomförde vi tillsammans med sju fantastiska ungdomar en workshop på temat ungdomsinflytande i Ronneby.
 • Renoveringsbehov utmanar idrottsrörelsen
  28 maj 2024 08:43 Renoveringsbehovet av idrottsanläggningar är en växande utmaning för både idrottsföreningar och kommuner. Behovet är stort över hela landet, oavsett om det gäller idrottshallar, utomhusmiljöer eller klubbstugor. Att renovera innebär också en möjlighet till omställning för att möta nya behov och nya målgrupper.
 • Erbjudande till er som arrangerar idrottsskola/sommarlovsaktivitet
  14 maj 2024 10:29 Vi kommer ut till er i samband med er idrottsskola/sommarlovsaktivitet/läger och erbjuder aktiviteter som inspirerar och stimulerar till schysst idrott, respekt för varandra, fair play, demokrati och delaktighet. Vi erbjuder också en kostnadsfri digital utbildning som introduktion till dig som ska vara ledare på en sommarlovsaktivitet.
 • Från den internationella arenan till lokala idrotten när Petra Sörling gästade Blekinge
  26 apr 2024 16:18 När Petra Sörling gästade Karlskrona hade hon varit på resande fot under nära tre veckors tid, i sitt uppdrag som president för det internationella bordtennisförbundet (ITTF). En post som Petra valdes till 2021, som den första kvinnan någonsin.