Aktuellt

Annons

Annons
häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Kalender för Blekinge

Ingen information tillgänglig

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Svensk ungdomsledarkurs rullas ut i Europa
  4 dec 2023 15:26 I ett halvt sekel har unga inom ridsporten fått möjlighet att utveckla sitt ledarskap genom Svenska Ridsportförbundets ungdomsledarkurs. Via det europeiska förbundet EEF får ungdomar i fler länder nu chans att ta del av våra lärdomar genom ett liknande program där Ungern är först ut.
 • Hermine De Geer och Julia Oskarsson får Petrus Kastenmans stipendium
  3 dec 2023 23:35 År 1956 tog Sverige OS-guld i fälttävlan genom Petrus Kastenman. Till hans minne delar familjen Kastenman ut stipendium till unga lovande fälttävlansryttare under Sweden International Horse Show. Årets mottagare heter Hermine De Geer och Julia Oskarsson.
 • Fransk seger när Frida tog Box Compris till pallen i karriärens sista start
  3 dec 2023 22:40 När Top 10 Indoor Eventing avgjordes på Sweden International Horse Show fick Box Compris vara med på prisutdelning i sin sista start. Frida Andersen sa hej då till stoets tävlingskarriär med en tredjeplats inför en närmast galen hemmapublik. – Att hon fick ett så fint avslut betyder jättemycket, säger Frida Andersen.
 • Henrik von Eckermann toppade helgen med placering i världscupen
  3 dec 2023 20:26 Henrik von Eckermann jagar sin första seger i FEI World Cup Jumping den här säsongen. I La Coruna kom han nära men ett nedslag höll honom från segern.
 • Petronella Anderssons blågula segermagi fick SIHS att koka
  3 dec 2023 20:09 Det kunde inte slutat bättre. Petronella Andersson och Odina Van Klapscheut stod för en briljant omhoppning i Sweden Grand Prix och vann före fartkanonerna Harrie Smolders och Peder Fredricson. – Det är verkligen toppsport här och man kan aldrig ta något för givet, jag är väldigt stolt och väldigt tacksam för min häst, säger Petronella Andersson.

RF -SISU Blekinge

 • Öppet hus, glöggmingel & slutrapportering
  Vi närmar oss årets slut och det är hög tid att slutrapportera er planerade och genomförda folkbildningsverksamhet för 2023. Som ett stöd i detta bjuder vi in till Öppet hus på våra kontor vid fyra tillfällen!
 • Nominera till Stjärnfestens priskategorier
  Välkommen att nominera till de olika kategorierna vid Stjärnfesten - finalen på Idrottsveckan i Blekinge 2024! Du kan nominera förening eller individ till Årets jämställdhetspris, Årets nytänk, Årets inkluderare, Årets ledarskap och Årets engagemang.
 • Undersökning kring idrottsevenemang i Blekinge
  En enkät har i dagarna gått ut till föreningar och förbund med verksamhet i Blekinge. Genom enkäten vill vi fånga upp vilken typ av idrottsevenemang som arrangeras i Blekinge, hur er förening skattar er i olika delar och vilken typ av stöd som er förening önskar för att kunna leda era evenemang framåt.
 • Sponsring, samarbeten och kommunikation- workshop i Olofström 6 december
  Hur kan er förening utveckla samarbeten med företag? Missa inte vår dialogkväll där vi tillsammans med Sparbanken i Karlshamn kommer att bjuda på tips och inspiration till smarta och engagerande samarbeten.
 • Idrottsveckan i Blekinge 2024
  Idrottsveckan i Blekinge arrangeras 5-9 februari 2024. Temat för Idrottsveckan 2024 är Plats för idrott. Det handlar om både den fysiska platsen samt miljön för idrott och rörelse och även idrottens roll i attraktionskraften för den lokala orten.