Annons
Annons

Harplinge Ridklubb tog zon västs första fullpoängare i Folksam Ponnyallsvenska

Ett gäng ponnyryttare som genomförde planen perfekt!  Från vänster; Arwen Torsson/Tovdals Anais Anais,Alice Juréen/Hilin Ravel, Franka Kuylenstierna/Pepper Diamond och Karl Mandorsson/Vegas Du Tollim från Harplinge Ridklubb.

Foto: Privat

Felfritt var dagens ord för vinnarklubben. Inte en enda bom föll för Harplinge Ridklubb och de lämnade Hagens Ridsportförening efter en perfekt genomförd premiär.

Medan fyra av de sex zonerna genomfört två omgångar var lördagen alltså premiärdag för zon väst. Det krävdes en omhoppning mot Skedala Ridklubb för att kora vinnaren men det var tydligt att det bästa laget för dagen tog hem det till slut.

De fyra lagekipagen Franka Kuylenstierna/Pepper Diamond, Arwen Torsson/Tovdals Anais Anais, Alice Juréen/Hilin Ravel och Karl Mandorsson/Vegas Du Tollim var alla dubbelnollor och med nedslag för Skedala Ridklubb i omhoppningen blev tiden aldrig en faktor.

Sju poäng in på det totala poängkontot för Harplinge Ridklubb som tog ett fint första steg mot den hägrande finalen vid Falsterbo Horse Show v. 27.

Fullständiga resultat omg 1 zon väst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Aktuell ställning Folksam Ponnyallsvenska Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Läs mer här om Folksam Ponnyallsvenska Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Aktuellt