AHA-Cupen

AHA-Cupen Semifinal 2023

En tävling för Skåneryttare födda mellan 2004-2016!

Välkommen till AHA-cupen!

Om du tävlar för en Skånsk klubb, är född mellan 2004-2016, har en ponny som är minst 6 år gammal och kvalificerad enligt TR för att gå Avdelning A, då är detta den ultimata tävlingen för dig!

För att kvalificera dig, delta i en 1*-2* Skånsk tävling i klasserna LD, LD+5 eller LC med bedömning A:Inverkan. Med två rundor där du presterar med minst 70% och max 4 hinderfel per runda, blir du direktkvalificerad till semifinalen!

Semifinalen äger rum under vecka 44 på Flyinge RF. Där gör du ett kunskapsprov följt av en klass LC bedömd med A:Inverkan. De 10 bästa ekipagen, oavsett kategori, går vidare till finalen.

Anmälan görs via tdb för de ordinarie klasserna från 25/5 fram till 13/10, 2024. För semifinalen anmäler de kvalificerade ekipagen sig till propositionen på Flyinge RF. Glöm inte att ange var och när dina kval har genomförts!

Finalen hålls v. 47 på Flyinge HSKs Indoorevent.

Finalen är kostnadsfri och ger dig chansen att vinna fina priser från Skånes RFs hoppkommitté, inklusive rosetter, segertäcken och presentkort för träning.

Detta är en tävling du inte vill missa! Anmäl dig nu och gör dig redo för en spännande och utmanande upplevelse på AHA-cupen! 🏆🐎

Arrangerande förening ombes skriva "med kval till AHA-cupen" i tävlingsnamnet.

Läs mer om seriereglerna här!

Publicerad: