Snart semifinal för AHA-cupen

Foto: Roland Thunholm

Henrik Ankarcrona dömer i semifinalen.

Semifinalen äger rum under vecka 44 på Flyinge RF.
Den består av två delar: först ett kunskapsprov med 15 slumpmässigt utvalda frågor från Hästkunskapssajten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och sedan en klass LC bedömd med A:Inverkan. Resultaten från teoriprov och hoppklassen adderas och de totalt 10 bästa ekipagen, oavsett kategori, går vidare till finalen. Se tdb/ryttarmeddelandet för mer detaljerad information.

Alla ryttare födda mellan 2003 - 2015, tävlande för en Skånsk klubb, har möjlighet att delta. Om du har en ponny lägst 6 år och kvalificerad ponny enligt TR för att gå Avdelning A, då är detta tävlingen för dig! Kvalificeringen måste vara klar senast helgen innan kvaltillfället.

För att kvalificera dig, delta i en 1*-2* Skånsk tävling i klasserna LD, LD+5, eller LC där arrangören har bedömning A:Inverkan. Prestera två rundor med minst 70% och högst 4 hinderfel per runda, och du blir direktkvalificerad till semifinalen!


Henrik Ankarcrona bedömer semifinalisterna som rider en LC med A:Inverkan!

Anmälan görs som vanligt via tdb till de ordinarie klasserna under perioden 25/5-15/10, 2023. För semifinalen anmäler de kvalificerade ekipagen sig till propositionen på Flyinge RF under vecka 44. Anmälningsavgiften för semifinalen är 400:-, och glöm inte att ange var och när dina kval har genomförts.

Finalen, v. 46, är en av de stora höjdpunkterna i AHA-cupen och endast de 10 bästa ekipagen, oavsett kategori, med de bästa sammanlagda resultaten från semifinalen går vidare. Finalen är kostnadsfri då den ingår i en satsning av Skånes RFs hoppkommitté.

Detta är en tävling du inte vill missa!

För att belöna din goda ridning har Skånes RFs hoppkommitté ordnat fina priser. I semifinalen får du SkRFs rosetter och plaketter, och i finalen kan du se fram emot SkRFs rosetter, segertäcken, plaketter och presentkort värda 3000:-, 1500:- och 750:- som kan användas för träning med licensierade tränare/ridlärare.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en tävling full av spänning och utmaningar.

Arrangerande förening ombes skriva "med kval till AHA-cupen" i tävlingsnamnet.
Sök efter AHA-cupen i tdb. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Seriebestämmelser Pdf, 118.6 kB.
Inverkansprotokoll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Anvisningar till inverkanshoppning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: