Ny hoppcup för ungdomar

Välkommen till AHA-cupen i hoppning!

Alla ryttare födda mellan 2003 - 2015, tävlande för en Skånsk klubb, har möjlighet att delta. Om du har en ponny lägst 6 år och kvalificerad ponny enligt TR för att gå Avdelning A, då är detta tävlingen för dig! Kvalificeringen måste vara klar senast helgen innan kvaltillfället.

För att kvalificera dig, delta i en 1*-2* Skånsk tävling i klasserna LD, LD+5, eller LC där arrangören har bedömning A:Inverkan. Prestera två rundor med minst 70% och högst 4 hinderfel per runda, och du blir direktkvalificerad till semifinalen!

Semifinalen äger rum under vecka 44 på Flyinge RF.
Den består av två delar: först ett kunskapsprov med 15 slumpmässigt utvalda frågor från Hästkunskapssajten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och sedan en klass LC bedömd med A:Inverkan. Resultaten från teoriprov och hoppklassen adderas och de totalt 10 bästa ekipagen, oavsett kategori, går vidare till finalen på dag 2. Se ryttarmeddelandet för mer detaljerad information.

Landslagsledningen bedömer finalisterna som rider en LC med A:Inverkan!

Anmälan görs som vanligt via tdb till de ordinarie klasserna under perioden 25/5-15/10, 2023. För semifinalen anmäler de kvalificerade ekipagen sig till propositionen på Flyinge RF under vecka 44. Anmälningsavgiften för semifinalen är 400:-, och glöm inte att ange var och när dina kval har genomförts.

Finalen är den stora höjdpunkten i AHA-cupen och endast de 10 bästa ekipagen, oavsett kategori, med de bästa sammanlagda resultaten från semifinalen går vidare. Finalen är kostnadsfri då den ingår i en satsning av Skånes RFs hoppkommitté.

Detta är en tävling du inte vill missa!

För att belöna din goda ridning har Skånes RFs hoppkommitté ordnat fina priser. I semifinalen får du SkRFs rosetter och plaketter, och i finalen kan du se fram emot SkRFs rosetter, segertäcken, plaketter och presentkort värda 3000:-, 1500:- och 750:- som kan användas för träning med licensierade tränare/ridlärare.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en tävling full av spänning och utmaningar.

Arrangerande förening ombes skriva "med kval till AHA-cupen" i tävlingsnamnet.
Sök efter AHA-cupen i tdb. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Seriebestämmelser Pdf, 92.9 kB.
Inverkansprotokoll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Anvisningar till inverkanshoppning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: