Aktuellt

Annons

Agria banner 2022_2
häst

Vår länsveterinär informerar oss regelbundet om misstänkt smitta hos hästar runt om i länet. Här hittar du smittskyddsinformationen.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter från SvRF

 • Sverige sexa på VM i Arezzo: ”Ett ungt lag som växte in i tävlingen”
  23 jul 2024 22:44 Sverige tog sig till A-finalen på VM i mounted games i Arezzo, efter en mäktig avslutning i omgång 4. – Jag är väldigt nöjd med hur vi tog oss till A-final, säger ridande tränare Quentin Voeltzel.
 • Nya regler väntas för flytt av hästar inom Norden
  23 jul 2024 10:34 För dig som flyttar hästar mellan länder i Norden väntas nya regler från Jordbruksverket. För att kunna flytta hästar utan hälsointyg måste förflyttningen från och med den 1 september registreras i e-tjänsten Traces.
 • Nominera till Årets ridskola och Årets ridlärare
  16 jul 2024 21:50 Rider du på världens bästa ridskola eller har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll behöver vi din hjälp att utse Årets ridskola och Årets ridskola 2024. Priserna delas ut i samarbete med Folksam respektive Granngården.
 • Nominera Årets ridskolehäst!
  11 jul 2024 11:48 Ridskolehästar gör ett av ridsportsveriges viktigaste hästjobb och betyder så mycket för så många. Nominera till priset Årets ridskolehäst, som presenteras av Stora Enso och delas ut på Ryttargalan.
 • Trygga team: Milen inget hinder för Vindelns Ridklubb
  5 jul 2024 14:36 Love Laine, 20, från Mockträsk utanför Boden har 150 mil till finalen i Folksam Ponnyallsvenska. Till lagkamraterna i Vindelns Ridklubb utanför Umeå är det 30. Men det hindrar inte lagsammanhållningen. - Vi ses på tävlingar och olika träffar och är ett väldigt härligt gäng. Det är aldrig några konstigheter. Alla är på samma spår, säger han.
 • Nicole Holmén: ”Var snäll och en schysst kompis”
  5 jul 2024 12:00 Som förebild och lagkamrat gäller det att vara schysst; ”Du ska bara vara snäll mot alla. Och det kan ju inte vara så svårt ”. Det säger hoppryttaren Nicole Holmén som tipsar om trygga team och peppar finalisterna i Folksam Ponnyallsvenska inför start i Falsterbo Horse Show. Här är några av hennes tips.

RF -SISU Dalarna

 • IdrottOnline LOK-stödsrapportering - digital föreläsning med Oscar Ljunggren
  23 jul 2024 08:20 Ta del av en digital föreläsning där vi informerar om hur du rapporterar LOK-stöd i IdrottOnline.
 • Vi ses efter semestern
  22 jul 2024 11:38 RF-SISU Dalarna har semesterstängt från 8 juli, vi hälsar dig välkommen åter den 5 augusti. Vi hoppas du får en bra sommar med mycket rörelse och vila. Trevlig sommar!
 • En vecka kvar till invigningen av OS 2024 i Paris - Let's go!
  19 jul 2024 09:59 Vi kan glädjande konstatera att Dalarnas elitidrottsmiljö Dala Sports Academy Elit (DSA Elit) har fem aktiva med i OS-tuppen, ett bra betyg för verksamhet.
 • Förutsägbart ledarskap - föreläsning med Måns Lööf
  14 jul 2024 13:23 Föreläsningen ger dig möjlighet att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer. Struktur, tydlighet och framförhållning passar alla barn och ungdomar, men barn och ungdomar med NPF behöver det mer.
 • Studiebesök i Malmö
  11 jul 2024 07:50 Första veckan i juli besökte RF-SISU Dalarnas ledningsgrupp Malmö Idrottsakademi, RF-SISU Skåne och Kampen sport- och kulturcenter. Lära av andra och byta erfarenheter stod på programmet, berättar distriktsidrottschef Peter Berglund.
 • Sak Yant Muay Thai - lägerdagar tillsammans med juniormästare
  5 jul 2024 11:46 Några av deltagarnas kommentarer efter lägret: "jag hade gärna stannat längre" - "dunder, jätteroligt" - "vi har lärt oss mycket nytt" - "träffat nya kompisar och gjort roliga aktiviteter".