Annons
Annons

För ledare

Ridsporten och stallet är en stark ledarskola. Här formas framtidens ledare både inom ridsporten och i många fall på jobbet. Starka ledare med fötterna förankrade på stallbacken.

Som ledare i ridsporten är du en viktig förebild och en guide som står för både trygghet, inspiration och kunskap. Som ledare har du ett ansvar att utveckla dem du leder på ett bra sätt. Det innebär att följa de regler och normer som vi tillsammans kommit överens om. Det handlar också om att vara engagerad och stå för hög etik och sportsligt uppträdande mot såväl hästar som människor. Att vara ledare handlar både om att utveckla sig själv och andra.

Testbild

Foto: Test Testsson

Fallback bild

Basutbildning

Vår uppskattade basutbildning har vässats ytterligare och bytt namn till Basutbildningen 2.0! Basutbildningen 2.0 ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare. Basutbildningen 2.0 är uppdaterad med aktuella diskussionsämnen och går nu mer på djupet i bland annat trygghetsfrågor och hästvälfärd.

Ungdomsledare som borstar häst I box.

Ungdomsledare

Ungdomsledarkursen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill vara med och stödja barn och ungdomsverksamhet i din förening.

Ridledare rider tillsammans på Strömsholm.

Ridledare

Drömmer du om att arbeta med människor och hästar? Att utbilda sig till Ridledare är en väg till att kunna arbeta på en ridskola för att då leda elever i både teori- och enstaka ridlektioner.

Felicia Grimmenhag och Marie Tuesjö.

Paraledare

Svenska Ridsportförbundet arbetar för att göra ridsporten tillgänglig för alla. Ett led i detta arbete är förbundets utbildningar för paraledare.