Annons
Annons

Ny enkät riktad till unga - vad är bilden av ridläraryrket?

Svenska Ridsportförbundets genomför en enkätundersökning för att ta reda på bilden av ridläraryrket bland unga hästintresserade. Är du mellan 16-27 år vill vi ha ditt svar!

Det svenska utbildningssystemet inom ridläraryrket är unikt och vi vill värna om dess höga kvalitet och attraktivitet på arbetsmarknaden. Som en del i vårt kvalitetsarbete väljer därför Svenska Ridsportförbundet att genomföra en enkätundersöknin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.g för att ta reda på vilken bild den yngre generationen inom ridsporten har av ridlärare som yrke.

Enkäten riktar sig till personer mellan 16-27 års ålder som har ett hästintresse, alla svar är välkomna oavsett om man har som mål att jobba i hästbranschen eller inte.

- Det finns en stor efterfrågan på kompetenta och utbildade ridlärare idag. Ungdomarna är ridsportens framtid och det är jätteviktigt för oss att ta reda på vad de tycker, så jag hoppas verkligen att så många som möjligt tar tillfället i akt och gör sin röst hörd i den här enkäten, säger Maria Eriksson, ordförande för ridskole- och utbildningssektionen.

Enkätundersökningen har tagits fram tillsammans med Hästnäringens Nationella Stiftelse och Hästnäringens Yrkesnämnd och genomförs av Novus.

Är du i målgruppen för enkäten och vill ge oss din åsikt? Här hittar du enkäten! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du en PDF Pdf, 9.7 MB. med en QR-kod som går att skriva ut och sätta upp på anslagstavlan hos din förening.

Publicerad:

Aktuellt