Annons
Annons

Nu släpps de första biljetterna till vinterns stora hästfest

Nedräkningen mot SIHS börjar nu! 28 november går startskottet för topptävlingarna och redan från 24 maj finns chans att köpa biljetter.

Foto: Sophie Gustafsson

Med lite drygt sex månader kvar släpps de första biljetterna till årets Sweden International Horse Show på Sveriges Nationalarena. Från och med fredagen 24 maj finns möjlighet att köpa Guldweekend, för de som vill maximera upplevelsen, och Föreningsbiljetter, för klubbkompisar som vill gå på showen tillsammans. Övriga biljetter släpps till försäljning 25 juli.

Evenemanget hålls traditionsenligt under första adventsveckan och i år infaller den stora hästfesten 28 november - 1 december. För publiken på plats blir det tävlingar på högsta internationella nivå i hela fem grenar – hoppning, dressyr, fyrspannskörning, fälttävlan och island/tölt.

Tävlingarna varvas med spektakulära shownummer. Årets internationella shownummer blir helt nya bekantskaper för den svenska publiken. De kommer bjuda på stämningsfulla uppträdanden och visa på fantastiskt samspel mellan häst och människa.

Den stora ridsportmässan har redan börjat bokas av utställare som ser fram emot att möta publiken på plats.

De biljetter som nu släpps är alltså Guldweekend och Föreningsbiljetter. Som Guldweekend-gäst får du en fast plats till alla föreställningar, en guidad tur bakom kulisserna, förmåner i arenans kiosker och en goodiebag. Föreningsbiljetter gör det möjligt för ridklubbar att gå tillsammans på utvalda föreställningar till rabatterat pris.

Läs mer om Guldweekend och boka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Läs mer om Föreningsbiljetter och boka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Aktuellt