Annons
Annons

Ett fullspäckat program och hoppning i världsklass när LGCT kommer till Stockholm

Foto: LGCT

Med en knapp månad kvar tills Longines Global Champions Tour landar i Stockholm 28-30 juni har nedräkningen börjat på allvar. Evenemanget bjuder på ett fullspäckat program med hoppning i världsklass där världens bästa ryttare och unga talanger gör upp under tre intensiva dagar.

Tävlingarna börjar fredagen den 28 juni och inleds med de unga talangerna i Lövsta Future Challenge International Jumping. Först ut är de sjuåriga hästarna som följs av nästa generations stjärnor i en U25-klass för ryttare mellan 16 och 25 år. Efter det är det dags för SHW Young Talents som rids på internationell nivå för första gången någonsin.
Dagen avslutas med två femstjärniga hoppklasser där vi får se världens bästa ryttare och hästar på arenan för första gången.

Lördagen den 29 juni bjuder återigen på LFC International med klasser för nästa generations hopptalanger. Det blir final i SHW Young Talents där en segrare i varje kategori, ponny och children, ska koras. Höjdpunkten för dagen är den rafflande, femstjärniga lagtävlingen Global Champions League där 14 lag gör upp om den prestigefulla titeln. Det kommer garanterat att bjudas på adrenalinfylld sport och fantastisk stämning när publiken hejar fram sina favortitlag.

Longines Global Champions Tour avslutas söndagen den 30 juni med flera prestigefulla finaler. Den sista tävlingsdagen avgörs finalen av LFC International för unga hästar och det är dags för Grand Prix-hoppning för U25-ryttarna. Longines Global Champions Tour Grand Prix där världens bästa ryttare och hästar gör upp på Stockholms Stadion kommer att bli en oförglömlig upplevelse som du inte vill missa.

Mellan klasserna bjuds det på underhållning av gruppen Horseman samt British Agility som finns på plats hela helgen. Det utlovas fartfyllda och roliga uppvisningar för hela familjen.

HÄR hittar du årets program Länk till annan webbplats.

Publicerad:

Aktuellt