Styrelsens dag på Falsterbo Horse Show

FOTO: Suzanne Engelbert

Få en unik chans att lära dig mer om hållbar ridsport på en kurs speciellt utformad för styrelsemedlemmar i våra skånska föreningar.

Välkommen till en inspirerande och lärorik kurs för styrelsemedlemmar i våra skånska föreningar!

På söndagen den 9 juli kl. 09.00-12.00 har du möjlighet att lära dig mer om hur ni kan skapa en hållbar ridsport tillsammans.

Platsen för denna exklusiva kurs är på dressyrens VIP-läktare på Falsterbo Horse Show, en av de mest prestigefyllda hästtävlingarna i Sverige. Du kommer att lyssna på föreläsningar från Anna Jonson, ordförande för Lurbo Ridklubb och Alexandra Eriksson, verksamhetschef på Lurbo Ridklubb, som kommer att dela med sig av deras framgångsrika och prisbelönta hållbarhetsarbete.

Lurbo Ridklubb är årets vinnare av Lövsta Future Challenges Hållbarhetspris 2021 och har på bara några få år lyckats ställa om till en mer hållbar verksamhet för både hästar och människor. Genom ett målinriktat förbättringsarbete och flertalet miljösmarta lösningar har klubben genomfört åtgärder för att minska näringsläckaget, energieffektiviserat samt förbättrat dagvattenhantering och källsorteringen.

Elin Gustavson, Hållbarhetssamordnare & Projektledare på Svenska Ridsportförbundet kommer också att presentera vår ”Handbok i hållbarhet”. Detta är ett fantastiskt verktyg för föreningar som vill börja arbeta med hållbarhet och ger praktiska tips för att komma igång.

Kursen är kostnadsfri och dessutom bjuder vi på fika och entré till Falsterbo Horse Show ingår i priset. Detta är en unik chans för dig att lära dig mer om hållbarhet i ridsporten och få inspiration från en förening som redan har lyckats med sina mål.

Anmäl dig senast den 25 juni via länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och se till att säkra din plats på denna spännande och informativa kurs. Observera att det är intialt bara 2 personer från varje styrelse som gäller.

Vi ses på Falsterbo Horse Show!

Publicerad: