Ridlärardagen på Falsterbo Horse Show

Falsterbo Horse Show

Välkommen till Ridlärardagen i Falsterbo! Temat för dagen är trygghet och utbildning och evenemanget riktar sig till ridlärare och anställda vid våra Skånska ridskolor.

Under dagen kommer ni att få lyssna till två fantastiska föreläsare som är experter inom sina områden.

Maria Eriksson, ordförande för Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och utbildningssektion, samt svensk Fellow, kommer att bjuda på inspiration för ridlärarrollen. Ni kommer att få ta del av Marias väg till yrket, vilka möjligheter som finns och hur hon har varit verksam inom olika konstellationer. Ni kommer även att få information om RUS arbete, utbildningsvägar och tankar inför framtiden, samt möjlighet att komma med egna inspel och önskemål.

Catrine Andersson, projektledare för ”Trygga ledare” på Svenska Ridsportförbundet, kommer att informera om Trygghetsrådets arbete. Ni kommer även att få lära er hur barnkonventionen kan synliggöras i ridsporten samt främjande, förebyggande och åtgärdande insatser för att förebygga mobbning och trakasserier samt öka kunskapen och beredskapen om och när något händer.

Dagen äger rum lördagen den 8 juli på Falsterbo Horse Show på dressyrens VIP-läktare och börjar kl. 09:00 och avslutas kl. 12:00. Vi bjuder på fika och evenemanget är kostnadsfritt.

Anmälningslänk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Anmäl senast den 25 juni

Missa inte chansen att delta på en inspirerande dag där ni kommer att lära er mer om trygghet, utbildning och utveckling inom ridsporten.

Varmt välkomna!

Publicerad: